Na een tijdelijke stop hervatten we de werkzaamheden aan de Paradijsvogelweg en Goudplevierweg. De Paradijsvogelweg wordt gefaseerd gedeeltelijk afgesloten in de periode 30 november tot en met 14 december 2020. Daarna volgen de werkzaamheden aan de Goudplevierweg. Wegverkeer wordt omgeleid door middel van bebording. Wat houden deze werkzaamheden in:

Paradijsvogelweg

Het asfalteren van de Paradijsvogelweg tussen de Kievitsweg en de bocht is begin november 2020 afgerond.

Locatie tussen John Lockeweg en Frederik van Eedenweg

De verzakkingen en slechte stukken asfalt in de Paradijsvogelweg gaan we eerst herstellen, daarna brengen we asfalt aan.

  • Afsluiting van maandag 30 november 07.00 uur tot en met woensdag 2 december 17.00 uur.
  • De woningen aan de kavelwegen en aan de Paradijsvogelweg zelf zijn tot de John Lockerweg alleen bereikbaar vanaf de Kievitsweg. De woningen tot de Frederick van Eedenweg zijn alleen bereikbaar vanaf de Vogelweg.

Klik op de afbeelding voor een uitvergroting

Reconstructie drempels Paradijsvogelweg (ter hoogte van huisnr 1 t/m 73)

De op- en afritten van de vier drempels op de Paradijsvogelweg passen we aan om te voldoen aan een 30 km/uur plateaudrempel. Hiervoor sluiten we de Paradijsvogelweg een dag af voor doorgaand verkeer. De woningen aan de kavelwegen zijn alleen bereikbaar vanaf de Kievitsweg en de woningen huisnummers 1 t/m 73 blijven bereikbaar. Bewoners ondervinden mogelijk wel wat hinder- en/of wachttijd.

  • Start vrijdag 11 december 07.00 uur met het uitfrezen van wegvakken. Wegverkeer kan er langsrijden.
  • Afsluiting zaterdag 12 december tussen 07.00 en 16.00 uur.
  • Maandag 14 december vinden aanvullende werkzaamheden plaats. Deze kunnen enige hinder opleveren, maar het wegverkeer kan er langs.

Goudplevierweg

Het wegdek van de Goudplevierweg is in slechte staat. Daarom gaan wij op 12 december 2020 op meerdere locaties de slechte plekken frezen en opnieuw voorzien van asfalt. Het verkeer zal enige vertraging of oponthoud ondergaan, maar wij sluiten de weg niet af. Het verkeer kan gebruik blijven maken van de Goudplevierweg. Zo proberen we de overlast voor de omwonenden en hun aannemers tot een minimum te beperken.

  • Zaterdag 12 december van tussen 07.00 en 17.00 uur: slechte plekken uitfrezen en voorzien van asfalt.