Datum: 27 juni 2024
Tijd: 16:00 - 19:00

Woon of werk je in Oosterwold en heb je vragen over de leefbaarheid, over algemene ontwikkelingen, of wil je een wijkbreed probleem bespreken? Iedere laatste donderdag van de maand houden de gebiedsregisseur Arie-Willem Bijl en gebiedsmanager Klaas Dijkhuis spreekuur in ons gebiedskantoor Oosterwold. Het is nodig om je voor dit spreekuur van tevoren aan te melden! Aanmelden kan hier.

Specifieke vragen

Heb je specifieke vragen over bijvoorbeeld de kavel/kavelwegen, afvalwater of je ontwikkelplan? Neem dan contact op met een van onze adviseurs via Maakoosterwold.nl/Contact.

Inloopkavelwinkel

Aanvullend op het spreekuur over wijkbrede ontwikkelingen ben je ook welkom tijdens de vrije inloopavonden in de Kavelwinkel op het stadhuis. De vrije inloop is bedoeld voor geïnteresseerden in het ontwikkelen van een woning of werklocatie met stadslandbouw in Oosterwold. Heb je al gestipt of ben je bewoner of ondernemer in Oosterwold en heb je een vraag? Dan ben je altijd welkom voor een kop koffie, maar hebben we niet de antwoorden op je vragen. We kunnen je wel verwijzen naar de juiste contactpersonen.