Basisinformatie

Een van de aantrekkingskrachten voor initiatiefnemers om te bouwen in Oosterwold is ‘zelf doen’. Dat betekent ook dat Team Oosterwold en de partners met wie we samenwerken maar heel beperkt begeleiding bieden bij het ontwikkelproces.

Geen nood! Een aantal initatiefnemers van het eerste uur heeft zich ontplooid tot toegewijde bloggers, zoals ‘Bouwen in Oosterwold‘, ‘Het Rode Hoekje‘en ‘Paradijsvogelbosje Oosterwold‘ Hun berichten vormen een ware schat aan informatie voor anderen. Wanneer je googlet op ‘Oosterwold’ kom je vast en zeker meer informatieve blogs tegen. Andere initiatiefnemers hebben informatiekanalen opgezet zoals het Oosterwold.info met als doel zoveel mogelijk informatie te bundelen op een plek.

Hou in het vizier dat de verkoop van rijksgronden en gronden van de gemeente Almere alleen plaatsvindt via het Team Oosterwold. Ook raden we aan om als start naar de informatiebijeenkomst te gaan die wij voor geïnteresseerden organiseren. Zie: Stappenplan. Deze bijeenkomst is gratis.

Daarnaast proberen we hier de meest bruikbare basisinformatie te plaatsen over onderwerpen die betrekking hebben op de betrokken overheidspartijen.
Ondanks onze zorgvuldigheid, kan het voorkomen dat de informatie niet meer helemaal correct is of belangrijke informatie mist. Dit geldt natuurlijk alleen voor onderwerpen die door een overheidsorganisatie wordt uitgevoerd. We stellen het op prijs wanneer je dat even aan ons meldt via oosterwold@almere.nl.
Overigens kun je aan de informatie op deze website geen rechten ontlenen.