Met alle hectiek rondom het coronavirus en de huidige maatregelen die daarbij komen kijken, merken wij dat dit voor extra onzekerheid zorgt en vragen oproept onder de initiatiefnemers die nog in het (koop)proces zitten. Dit geldt met name voor de initiatieven die nog onder de overgangs- en coulanceregelingen vallen en daardoor te maken hebben met deadlines. Dit leidt tot veel extra vragen tijdens de telefonische spreekuren. Hierdoor zijn we genoodzaakt om ons beleid wat betreft de telefonische spreekuren aan te passen:

  • Initiatiefnemers die in de coulance- en overgangsregeling zitten kunnen – gezien de gestelde deadlines – gebruik blijven maken van de telefonische spreekuren;
  • Voor andere initiatiefnemers buiten deze regeling worden de telefonische spreekuren tijdelijk stop gezet. Vragen beantwoorden wij via oosterwold@almere.nl zoals je dat van ons gewend bent.

Wij doen onze uiterste best om alle ingekomen berichten via email zo snel mogelijk af te handelen.

Hoe verder?
Uiteraard houden wij het nieuws en ontwikkelingen rondom het coronavirus goed in de gaten. Wanneer er door de overheid nieuwe maatregelen geïntroduceerd worden, beoordelen wij opnieuw of dit ook voor onze processen gevolgen heeft. Wij danken je alvast voor je begrip.