Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontmoeting met 6 stadslandbouwinitiatieven

25 mei | 19:30 - 21:00

Eetbare bloemen

Foto: eetbare bloemen

Op dinsdag 25 mei organiseert Wageningen Universiteit & Research samen met 3 stadslandbouw initiatieven uit Oosterwold een online bijeenkomst over stadslandbouw. Je bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. De bijeenkomst is van 19.30 tot 21.00 uur.

Tijdens deze avond gaan Coöperatie Oosterwold, VoKo Oosterwold en Burgerboerderij Oosterwold samen met jullie, in gesprek met 3 vergelijkbare stadslandbouwinitiatieven van buiten Oosterwold. Thema’s die op het programma staan zijn gemeenschapsvorming rondom stadslandbouw, samenwerken, alternatief grondbeheer & eigenaarschap, teelt & afzet en alternatieve financieringsvormen.

Deze bijeenkomst is onderdeel van een EU-project genaamd DESIRA. Dit project heeft als doel beter inzicht te krijgen in de impact die digitale technologie heeft op de sociale en economische omstandigheden van het platteland en de stedelijke periferie in Europa. Oosterwold is één van de 22 onderzoeksgebieden, ‘Living Labs’, in dit project. In Oosterwold willen we met verschillende stadslandbouwinitiatieven verkennen hoe digitale technologie kan bijdragen aan het creëren van een (online en fysieke) gemeenschap van stadslandbouw.

Aanmelden
Laat je weten of je erbij wilt zijn? Meld je aan via Ontmoeting met 6 stadslandbouwinitiatieven

Voor vragen kun je contact op nemen met Jan Eelco Jansma: janeelco.jansma@wur.nl  

Gegevens

Datum:
25 mei
Tijd:
19:30 - 21:00

Organisator

Wageningen Universiteit & Research
E-mail:
janeelco.jansma@wur.nl