Kavelwegverenigingen zijn in Oosterwold zélf verantwoordelijk voor het tijdig indienen van de juiste aanvraag voor nutsvoorzieningen. Voor de aanvraag van hoofdleidingen, een belangrijk onderdeel van jouw nutsvoorzieningen, helpt de combi-coördinator graag. Zorg ervoor dat je met je kavelwegvereniging ruim voor aanvraag van je omgevingsvergunning contact met hem opneemt voor de juiste afstemming van het hoofdleidingtracé via: flevoland.hilversum@combi-sion.nl. Let op, de aanleg van hoofdleidingen neemt fors meer tijd in beslag dan enkel een huisaansluiting. Zonder hoofdleiding kan de huisaansluiting niet worden aangelegd.

Wanneer de hoofdleidingen gereed zijn, is Baas de aannemer die er in Oosterwold voor zorgt dat de nutsaansluitingen tegelijk worden aangelegd. Wanneer je zelf zorgt dat je locatie tijdens het checkmoment (de schouw) aan alle richtlijnen voldoet, wordt de kans op afkeur beperkt en kunnen zij je bij goedkeur zo snel mogelijk aansluiten. De precieze richtlijnen heb je ontvangen via mijnaansluiting.nl. Neem deze door met je installateur/bouwbedrijf.

Wanneer je zelf al weet dat je locatie nog niet gereed is voor de schouw, geef dit dan ruim op tijd door, dan plant Baas een nieuw moment met je in. Zo zorgen ze voor een soepele aansluiting voor jou en voor je buurtbewoners. Bel met 088 – 222 7300, ze helpen je graag.

Zie ook handboek Oosterwold, hoofdstuk 7. Wegen en nutsvoorzieningen