Wethouder Maaike Veeningen en gedeputeerde Jan de Reus vieren graag met je de opening van de rotondes op de vernieuwde Vogelweg. Je bent van harte welkom op vrijdag 28 juni aanstaande van 15:00 tot 17:00 uur, tussen de nieuwe rotondes Tureluurweg/Kievitsweg en de Nachtegaallaan. Hier vinden de feestelijke activiteiten en een officieel moment plaats. Kom op de fiets, skelter of skates en rijd een rondje over de nieuwe rotondes. De koffie en thee met wat lekkers staan voor je klaar.

Provincie Flevoland werkt aan de N706 Vogelweg bij Almere Hout. Om de veiligheid op en rondom de weg te vergroten zijn twee rotondes vernieuwd bij de kruising met de Nachtegaallaan en de kruising Tureluurweg/Kievitsweg.

De maximale snelheid tussen de Waterlandseweg en de A27 gaat omlaag naar 60 km/u. Om de Vogelweg geschikt te houden voor het landbouwverkeer wordt de weg verbreed met een betonstrook. Tot slot krijgt ook het kruispunt met A27 Almere Hout een veiligere inrichting door o.a. snelheidsremmende maatregelen. De werkzaamheden zijn naar verwachting vrijdag 19 juli 2019 gereed.

We zien je graag bij de Open dag Vogelweg op de 28e!