De dialoog ‘Kansen en mogelijkheden voor stadslandbouw’ van 13 oktober 2018 krijgt een vervolg! Eelco Bos, student in het Master Programma Organic Agriculture (Biologisch Landbouw) aan de Universiteit van Wageningen gaat graag persoonlijk in gesprek met initiatiefnemers:

Hallo Oosterwolders,

Ik ben bezig met mijn Masters (eind)scriptie aan de vakgroep Rurale Sociologie. Voor mijn scriptie wil ik spreken met (toekomstige) Oosterwolders. Mijn onderzoek gaat over de idealen en visie van bewoners op stadslandbouw in Oosterwold en hoe dit in de praktijk vorm krijgt. De komende tijd wil ik in de vorm korte semigestructureerde interviews (15 min.) in gesprek over landbouw, omgeving en waar mogelijk kleine inkijkjes nemen bij lokaal gebruik van grond voor landbouw. Dit kan telefonisch, maar ik houd liever ook een paar interviews op locatie zodat ik naar uw tuin kan kijken.

Wilt u meer weten over mijn onderzoek of eraan bijdragen? Schroom dan niet om te mailen naar eelco.bos@wur.nl.