Startdatum: 1 december 2022
Einddatum: 17 december 2022
Tijd: 13:00 - 15:00

Wie in Oosterwold samen met de buren de inrichting van de woonomgeving wil bespreken kan gebruikmaken van de ervaringen van de lopende pilot in veld G. In dit gebied voeren bewoners onderling tal van gesprekken en maken afspraken over het benutten van de doorwaadbare zones. Daarbij maken zij gebruik van grote buurtkaarten met de ligging van de kavels en kavelwegen.

Buurtkaart aanvragen

Wil je in jouw eigen gebied ook op deze wijze aan de slag? Bij de gebiedsorganisatie kun je hiervoor een buurtkaart aanvragen via oosterwold@almere.nl. Aanvragen voor een kaart van heel Oosterwold kunnen we niet honoreren. Het is technisch en praktisch onhaalbaar om de aanpak van Veld G in één keer Oosterwold breed te introduceren.

Openingstijden De Verbinding

Meer informatie is te vinden in de blauwe container De Verbinding aan de Kievitsweg (Burchard de Volderstraat) waar ook de nieuwe school gebouwd gaat worden. De Verbinding is vooralsnog vanaf 7 mei 2022 alle zaterdagen van 13.00 tot 15.00 uur open voor inspiratie, informatie en om vragen te stellen en zorgen te delen.
Bezoek op afspraak is mogelijk, maak hiervoor een afspraak via info@platformoosterwold.nl.

Kijk voor meer informatie bij maakoosterwold.nl/De-Verbinding.