Aanmelden

Wil je bouwen, wonen en stadslandbouw bedrijven in Oosterwold?

Team Oosterwold geeft weer een aantal percelen vrij voor verkoop, zodat de bestaande buurten in deelgebied 1A afgerond kunnen worden. Er zijn minimaal 4 duurdere kavels en maximaal 32 goedkopere kavels in te passen. In de loting geven we voorrang aan mensen die afhankelijk zijn van woningen met betaalbaar prijsniveau. Droom jij ervan om zelf je huis te bouwen en je eigen voedsel te verbouwen? Dan is dit je kans. Bereid je – eventueel met anderen in groepsverband – voor op de inschrijving en loting! Je kunt je inschrijven via een inschrijfformulier voor individuen of voor collectieven.

Spelregels
Bekijk hier de spelregels verkoop standaardkavels wonen Oosterwold.

Vragen en antwoorden
Bekijk hier de veelgestelde vragen verkoopronde standaardkavels wonen 1A.

Onderstaande formulieren publiceren we op 1 februari 2023 op deze pagina. De officiële inschrijving staat open van 1 tot en met 28 februari 2023:

  • Inschrijfformulier voor individuen:
    Inschrijving is gesloten.
  • Inschrijfformulier voor collectieven:
    Inschrijving is gesloten.

 

Toekomstige verkooprondes

Alle nog beschikbare percelen zijn gecategoriseerd. Er komen ook nog verkooprondes voor de middelgrote nog beschikbare percelen (waarschijnlijk voor voorzieningen en buitenruimteprojecten), archeologiepercelen (denkrichting nog onbekend) en grote nog beschikbare percelen (denkrichting nog onbekend).
Naar verwachting komen in de loop van 2023 (afhankelijk van archeologisch onderzoek) ook nieuwe gronden beschikbaar in deelgebied 1B voor de ontwikkeling van een gemengd woon/werkgebied met stadslandbouw als groene drager.

 

Ruimte voor kantoren en bedrijven in de blauwe zone

Wil je je inschrijven voor een ander type kavel in de blauw gearceerde zones op de initiatievenkaart voor kantoren of bedrijven. Dan kun je je aanmelden via oosterwold@almere.nl. Deze zones zijn beperkt invulbaar i.v.m. geluid en slagschaduw.

Voorbeelden van blauw gearceerde gebieden op de initiatievenkaart

 

 

 

 

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief Maak Oosterwold om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het gebied.

Bekijk hier de initiatievenkaart Oosterwold.