Ondernemen

Ruimte voor kantoren en bedrijven in de blauwe zone Veld A en Veld J

Op de initiatievenkaart Oosterwold vind je in Veld A en Veld J een blauwe arcering, dat noemen wij de blauwe zone. Het is een gebied met stapeling van hinder van geluid van de snelweg en geluid van de windmolens. Het leent zich goed voor de vestiging van bedrijven en kantoren, en later mogelijk nog voorzieningen die niet geluidgevoelig zijn. Wij heten graag ondernemers welkom in Oosterwold. Op dit moment bereiden wij een vestigingsbeleid voor, voor de vestiging van nieuwe ondernemers in Oosterwold. Zodra dat is vastgesteld heten we ondernemers graag weer welkom in Oosterwold. Hou de website in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte.

Wat betekent ondernemen in Oosterwold voor jou?

Hoewel momenteel geen percelen meer open staan voor inschrijving, kunnen we je wel alvast informeren over wat we van ondernemers verwachten.
Voor je je aanmeldt voor een eerste globale intake, vragen we je je te verdiepen in Oosterwold. Heeft jouw bedrijf raakvlakken met de visie en doelstellingen van Oosterwold? Draagt het bij aan de lokale voedselproductie?
Ga eerst eens bij jezelf te rade of je bereid bent 50% van je kavel in te richten en te (laten) beheren voor voedselproductie. Past dat bij je bedrijf? En wil je doe-het-zelf-gebiedsontwikkeling bedrijven, met alle tijdinvesteringen en uitdagingen van dien?

We nodigen je uit om de website maakoosterwold.nl te bestuderen en daarna het Handboek Oosterwold. Daarin vind je alles wat erbij komt kijken in deze doe-het-zelf-gebiedsontwikkeling.
Houd er vast rekening mee dat er op dit moment geen (bedrijfs)woningen aan een bedrijfskavel kunnen worden toegevoegd.

Ga je de uitdaging aan?

Ben je na het bestuderen van de informatie nog steeds geïnteresseerd? Houd dan de website in de gaten waarop we het vestigingsbeleid zullen publiceren. Passen jouw plannen daar nog steeds in? Dan ontvangen we graag je aanmelding en sturen we je graag de standaard startinformatie toe en het intakeformulier. Voor nu nog even geduld dus. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte.

Voorbeelden van blauw gearceerde gebieden op de initiatievenkaart

Bekijk hier de initiatievenkaart Oosterwold.

 

Nog beschikbare percelen deelgebied 1A en vergezicht deelgebied 1B

Op dit moment staan er geen andere kavels of gronden te koop. 
In de nieuwsbrief publiceren wij met enige regelmaat informatie over de categorisering van en plannen met de nog beschikbare percelen in deelgebied 1A en wat de stand van zaken is. Ook werpen we soms een blik op de toekomst naar uitgifte in deelgebied 1B.
Abonneer je op de nieuwsbrief Maak Oosterwold en houd ons in de gaten. Wanneer we overgaan tot het uitschrijven van nieuwe verkooprondes en de spelregels daarbij, publiceren we dat in de nieuwsbrief.