De huidige situatie met het coronavirus vraagt ook in Almere om maatregelen om de verspreiding van het virus af te remmen. Dit is in het belang van de volksgezondheid.
We vertellen je graag over wat het gebiedsteam Oosterwold gaat doen, zodat we initiatiefnemers zo goed mogelijk kunnen blijven helpen.

  • Onze medewerkers gaan vanaf huis werken. De dienstverlening gaat wel door. Met de inzet van onze collega’s doen we er alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. We hopen echter op je begrip dat sommige zaken langer kunnen duren. We kunnen ons voorstellen dat initiatiefnemers vragen hebben over termijnen en ondertekeningen. Daar komen we binnenkort op terug.
  • Bijeenkomsten en activiteiten met meer dan 100 personen worden afgelast. Wij volgen hierin de landelijke richtlijnen. In Flevoland geldt ook een noodverordening waarin deze maatregelen staan.
    Werkgroep vergaderingen e.d. vinden zoveel als mogelijk digitaal op afstand plaats of worden uitgesteld.
  • De spreekuren van Waterschap Zuiderzeeland op de Blocq en de inloopspreekuren over de vergunningaanvraag op het Ondernemersplein Balie VTH in het Stadhuis Almere gaan in de periode 16 maart tot en met 5 april 2020 niet door.

Heb je vragen over bovenstaand bericht? Neem dan contact op via oosterwold@almere.nl.

Meer informatie over de (landelijke) maatregelen voor het coronavirus vind je op almere.nl en rivm.nl. Op almere.nl vind je daarnaast ook de noodverordening die vrijdag 13 maart 2020 van kracht is gegaan voor heel Flevoland.

Met hartelijke groet,

Gebiedsteam Oosterwold