Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Onderwijs Oosterwold

24 november 2020 | 19:30 - 21:00

School

Een bijeenkomst die ouders met kinderen van 0 tot 12 jaar eigenlijk niet mogen missen! 

Op dinsdagavond 24 november 2020, van 19.30 tot 21.00 uur, organiseren we een digitale bijeenkomst over onderwijs in Oosterwold. De werkgroep Onderwijs Oosterwold nodigt (aanstaande) ouders en andere geïnteresseerden hiervoor van harte uit.

De vijf betrokken schoolbesturen vertellen je deze avond graag hoe zij om willen gaan met de uitkomsten van de bewonersenquête, die eerder dit jaar in Oosterwold is verspreid. Daarin hebben ouders aangegeven wat zij belangrijk vinden voor nieuwe basisscholen in Oosterwold. De resultaten van de enquête zijn eerder in deze Nieuwsbrief gepubliceerd.

De bijeenkomst heeft een plenair deel met een korte samenvatting van de enquêteresultaten, een toelichting op de wettelijke regels voor vestiging van scholen en videobijdragen van scholen. Daarna krijgen deelnemers de kans om in kleinere groepen van gedachte te wisselen met de scholen die zich komende jaren willen vestigen in Oosterwold.

Namens de scholen ASG, De Ondernemende School, Prisma, De Vrijeschool, SKO, betrokken bewoners en gemeente – samen de leden van de werkgroep Onderwijs Oosterwold – hopen wij je deze bijeenkomst te mogen begroeten.

Aanmelden
In verband met de digitale logistiek is het van belang dat je je hiervoor aanmeldt. Dat kan via aanmelden online bijeenkomst onderwijs oosterwold.

Het programma en een handleiding voor deze bijeenkomst worden je tevoren toegestuurd.

Gegevens

Datum:
24 november 2020
Tijd:
19:30 - 21:00
Bekijk de site van Evenement