Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hoe ziet de stadslandbouw gemeenschap van Oosterwold eruit in 2030?

21 september 2021 | 19:30 - 21:30

kippenren

Graag nodigen wij je uit om met ons in gesprek te gaan over de toekomst van de stadslandbouwgemeenschap van Oosterwold. Dit doen we in twee workshops. De workshops staan gepland voor 21 september en 5 oktober in de avond (19:30-21:30). Interesse? Meld je dan aan via dit aanmeldformulier, dan houden wij je via de mail verder op de hoogte.

De workshops zijn in Oosterwold en zijn live (zolang de Corona maatregelen dat toelaten). We nodigen je van harte uit voor deelname aan beide workshops, maar bijwonen van één van de twee is ook mogelijk. Wij zoeken een tiental Oosterwolders voor beide workshops (mochten er zich meer aanmelden dan gaan we de plekken verloten). Naast deze tien worden er ook een aantal mensen gericht uitgenodigd.

Afgelopen jaar heeft Wageningen University and Research samen met Oosterwolders een aantal bijeenkomsten georganiseerd over stadslandbouw. Deze bijeenkomsten gingen over hoe stadslandbouw er nu en morgen uitziet in Oosterwold. In de september en oktober workshop willen we in de toekomst gaan kijken. Hoe zou in 2030 de stadslandbouw in Oosterwold er idealiter kunnen uitzien, wie zijn dan de dragers van de stadslandbouw en hoe spelen digitale systemen daarin een rol? En vervolgens, wat moeten we nu doen om dat ideaalbeeld te kunnen realiseren.

De workshops maken onderdeel uit van het EU project Desira, waarin de sociale en economische impact van digitalisering op rurale en peri-urbane gebieden centraal staat.

Met vriendelijke groet,

Ellen Bulten en Jan-Eelco Jansma
Wageningen University and Research Open Teelten, Lelystad

Logo Desira European commission

 

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No. 101000681

Gegevens

Datum:
21 september 2021
Tijd:
19:30 - 21:30
Bekijk de site van Evenement

Organisator

Wageningen Universiteit & Research
E-mail:
janeelco.jansma@wur.nl