Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Democratie in Oosterwold: hoe wil jij je stem laten horen?

16 juni 2021 | 20:00 - 21:30

Bijeenkomst Platform Oosterwold

Het Platform organiseert overleg met de gebiedsorganisatie en gemeente in diverse werkgroepen. Maar het Platform vertegenwoordigt niet de Oosterwolders. Toch is de dialoog wel belangrijk. Al is het om te polsen wat jij vindt van plannen van de gebiedsorganisatie of werkgroepen. Maar ook om te horen waar jij je zorgen over maakt, of wat beter kan in Oosterwold.

Oosterwold voor en door Oosterwolders; hoe wil jij je stem laten horen? Zoveel Oosterwolders, zoveel meningen zou je zeggen. Daarom is het goed om met elkaar van gedachten te wisselen hoe je verschillende meningen en belangen voor het voetlicht kunt brengen bij overheden en instanties (zoals nutsbedrijven). We kunnen bewoners raadplegen met vragenlijsten of petities. En het is heel belangrijk om een eigen nieuwsbrief te regelen waarmee we elkaar als Oosterwolders informeren. Denk mee en breng jouw ideeën in. Daarom nodigen we je uit voor deze bijeenkomst

De bijeenkomst is digitaal via MS Teams. Je kunt deelnemen via laptop of telefoon. Het gaat het beste als je de MS Teams app download, maar het kan ook in een browser.

Klik hier om deel te nemen aan de vergadering 

Aanmelden van tevoren hoeft niet, mag wel, via info@democratieoosterwold.nl.

We hopen op een plezierige en spannende bijeenkomst.

De voorbereidingsgroep: Barbara, Marien, Sven, Stanford, Wim, Daan, Karin.

Gegevens

Datum:
16 juni 2021
Tijd:
20:00 - 21:30

Locatie

Online webinar