Het laatste nieuws

Maak Oosterwold heeft ook een facebookpagina. Maak je geen gebruik van Facebook, dan kan je onze berichten ook hier lezen.

Dit is er al te zien! Oosterwold van boven. Een mooie registratie van Oosterwolder Zimmie Meijers: www.youtube.com/watch?v=vLG_Udsmw-8youtube.com ...

Zaterdagmiddag 13 oktober van 13.30 tot 17.15 uur organiseren we een dialoogbijeenkomst over stadslandbouw in Oosterwold. Samen verkennen we de mogelijkheden voor stadslandbouw met bewoners en lokale ondernemers. Door ervaringen uit te wisselen, ontstaat er inzicht in wat er (nog) nodig is om stadslandbouw verder vorm te geven en te versterken in Oosterwold. De bijeenkomst krijgt een interactief karakter. Daarom is het aantal deelnemers beperkt tot maximaal 40 personen.
Wil je graag meepraten? Meld je aan via ysikking@almere.nl. Deelname gaat op volgorde van binnenkomst. Locatie is de Stadskas op de Esplanade.
...

2 weeks ago

Goedemorgen,

Ik ben bezig met een kleine fotoserie over mensen die hebben besloten dat het reguliere wonen anders kan en ook de knoop hebben doorgehakt om dit te realiseren. Ik woon zelf in Almere Poort en heb wel zelf mijn huis kunnen ontwerpen, maar ik begreep dat er in Oosterwold nog een hoop extra zelf geregeld dient te worden.

Ik ben op zoek naar ongeveer 8 a 10 mensen die mee willen werken aan mijn fotoproject. De bedoeling is dat ik op de foto's vast leg waarom het voor jullie belangrijk is om aan een dergelijk project mee te doen, en hoe dit heeft geleid in bepaalde keuzes in jullie woning. Juist deze keuzes wil in inzichtelijk maken. Indien gewenst kan ik de foto's zo nemen, dat er niet duidelijk is wie er woont, of waar het exact is (het enige dat duidelijk is, is dat het Oosterwold is).

De foto's zullen op geen enkele wijze openbaar gepubliceerd worden en slechts gebruikt worden voor mijn opleiding tot fotograaf. In overleg kan ik de foto's ook digitaal of geprint aan jullie geven.

Graag hoor ik of er voldoende mensen zijn die mij willen helpen om dit fotoproject tot een succes te maken.

Met vriendelijke groet,

Casper Smit
...