Het laatste nieuws

Maak Oosterwold heeft ook een facebookpagina. Maak je geen gebruik van Facebook, dan kan je onze berichten ook hier lezen.

Inloopavond Groot onderhoud Vogelweg

Provincie Flevoland gaat groot onderhoud uitvoeren aan de Vogelweg. Dit houdt in dat de weg verbreed wordt en van nieuw asfalt wordt voorzien. Ook wordt er een aantal verkeersveiligheidsmaatregelen genomen.

Op donderdag 8 maart a.s. houdt de provincie Flevoland een inloopavond voor inwoners van Oosterwold, Nobelhorst en Vogelhorst. Tijdens deze avond zijn medewerkers van de provincie aanwezig om vragen over de wegwerkzaamheden te beantwoorden. U bent welkom tussen 19.00 en 21.00 uur bij Golfclub Almeerderhout, Watersnipweg 19-21,1341 AA Almere
...

Hierbij misschien wel de eerste vacature in Oosterwold! ...

We hebben zojuist 2 vacatures opengesteld. Wil jij ook de tijd nemen voor kinderen en zelf het onderwijs vormgeven? Solliciteer! bit.ly/VacatureSofia (Delen is heel fijn!)

Er is weer een nieuwsbrief uit: mailchi.mp/6b8e6f5e5a5a/update-3-toetsen-geluid

Deze nieuwsbrief is een korte update rondom het onderwerp ‘Toetsen geluid in Oosterwold' met de melding dat de 'vrije veld contour berekeningskaarten' en het 'basis akoestisch model 2030 Oosterwold' gereed zijn en vindbaar op onze website.
...

Er is gisteren een kleine update uitgegaan op het onderwerp geluid. We hebben begrepen dat bij sommige mensen de linken niet werken. Het onduidelijk wat de oorzaak is. De link naar de nieuwsbrief vind je hier: mailchi.mp/9a239e099664/toetsen-geluid-update-2 ...